Daniela Vránová
Crostini s hráškovou lučinou
PŘEDKRMY před více než 10 roky z www.albert.cz
Ingredience
- 16 tenkých plátků bagety
- 4 lžíce olivového oleje
- 280 g mraženého hrášku
- ½ balení polotučného tvarohu
- 1 jarní cibulka
- 30 g parmazánu
- sůl
- pepř
- přidat všechny položky do seznamu
Postup
Recept vyšel v magazínu březen 2013.
Troubu předehřejte na 190 °C. Na cros¬tini vyskládejte plátky bagety na plech vyložený pečicím papírem a potřete je olejem. Pečte 10–12 minut. Mezitím rozmixujte hrášek, tvaroh, jarní cibul¬ku, nakrájený parmazán, 2 lžíce oleje, ½ lžičky soli a ¼ lžičky pepře dohladka. Pastou ozdobte crostini a posypte je hoblinami parmazánu.
• celé • 400 g • 100 g = 6,23 Kč • v…
• 250 g • 100 g = 7,96 Kč