Standa Fifik
Recepty: Dip z tuňáka
Nenáročné před více než 10 roky z www.albert.cz
Ingredience
- 1 konzerva tuňáka v olivovém oleji
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce kaparů
- 2 lžičky limetkové šťávy
- 4 lžičky olivového oleje
- 3 lžíce zakysané smetany
- sůl
- pepř
- hladkolistá petrželka
- přidat všechny položky do seznamu
Postup
Recept vyšel v magazínu červenec 2013.
Prvních šest ingrediencí rozmixujte v robotu dohladka. Podle chuti osolte a opepřete a dejte vychladit. Podávejte ozdobené hladkolistou petrželkou. Hodí se k telecímu masu nebo zele-ninovým hranolkům.
• 100 g
• 300 g • 100 g = 15,31 Kč • vybrané…