Sevillana
Camembert s rybízovým čatní
TAPAS před více než 10 roky z delicious-blog-lucie.blogspot.cz
Ingredience
- Inspirace: http://sandwicherie.pl
- 250 g červeného rybízu
- 4 lžičky třtinového cukru
- 3 lžíce balsamica
- 1 lžička skořice
- ¼ lžičky chilli
- 1 camembert
- 2 stroužky česneku
- 1 lžička olivového oleje
- Čerstvá petrželka
Postup
Červený rybíz jsem obrala a zasypala třtinovým cukrem, skořicí, chilli a zalila balsamicem. Vařila jsem zhruba půl hodiny do zhoustnutí, nechala chvíli vychladnout a přelila do sklenice, ve které jsem skladovala. Camembert jsem pokladla na tenké plátky nakrájeným česnekem, pokapala olivovým olejem a posypala petrželkou. Dala jsem péct zhruba na 15 minut do trouby, případně můžete dát na gril. Podávala jsem spolu s rybízovým čatní. Můžete doplnit oblíbeným pečivem a třeba rukolou.