Ritus
Bylinková frittata
bez mäsa sa to tiez da před téměř 11 roky
Ingredience
- 1 lžíce olivového oleje
- 2 jarní cibulky
- 2 vejce
- trochu minerálky
- 1 svazek směsi bylinek (pažitka, petržel, kopr, koriandr...)
- 50 g kozího sýru
- mořská sůl
- pepř
Postup
Vajíčka rozmícháme s minerálkou. Bylinky opláchneme,osušíme a nakrájíme na jemno.
Jarní cibulky omyjeme, očistíme a nakrájíme na kolečka. Rozpálíme si na pánvi olej, zpěníme na něm cibulku, přidáme bylinky, rozprostřeme je rovnoměrně po povrchu pánve a zalijeme rozmíchanými vajíčky. Na plátky nakrájený sýr rozložíme navrch, osolíme, opepříme a přikryté asi 3 až 4 minuty pečeme, dokud se sýr nerozpeče. Rozdělíme na porce a servírujeme.
www.delibety.com před téměř 11 roky
vyzerá to super, že? ešte som to však neskúšala