Kate Pergnerová
Salát Rumcajs
Dipy, pomazánky & studené omáčky VEGAN před téměř 11 roky
Ingredience
- 400 g sojového salámu
- 100 g mrkve
- 100 g celeru
- 100 g kyselé okurky
- 50 g šalotky
- 15 g feferonek
- 150 g sojanézy
- 50 g hořčice
- ocet nebo nálev z okurek
- nálev z feferonek
- worcesterská omáčka
- cukr
- mletý pepř
- sůl
Postup
Salám nakrájíme na nudličky. Vařenou mrkev a celer na skus nakrájíme na malé kostičky spolu s okurkami, šalotkou a feferonkami. Vše smícháme se sojanézou, ochutíme hořčicí, octem nebo nálevem z okurek, nálevem z feferonek, worcesterskou omáčkou, špetkou cukru, pepřem a solí.