Kate Pergnerová
Špagety all´ Arrabbiata
Těstoviny VEGAN před téměř 11 roky
Ingredience
- 500 g bezvaječných špaget
- rajčata s česnekem (konzerva)
- 4 stroužky česneku (na plátky nakrájené)
- 1 chilli paprička
- olej olivový 2 lžíce ( extra panenský )
Postup
Špagety dejte vařit do 2 litrů osolené vody po dobu uvedenou na obalu, nebo na skus.
Mezitím si na rozpáleném oleji krátce opečte plátky česneku a nadrobno nasekanou papričku (část si nechte stranou na ozdobu). Do pánve přidejte rajčata.
Ve chvíli, kdy jsou špagety all dente (na skus), slijte je a přemístěte do rajčatové omáčky. Vše společně prohřejte a servírujte na nahřátých talířích posypané plátky chilli papričky.
Kate Pergnerová před více než 10 roky
zdroj: www.recepty.vareni.cz