www.delibety.com
Pstruh po mlynářsku s mandlemi
Ryby a seafood před téměř 11 roky z ona.idnes.cz
Ingredience
- • 4 porce kapra
- • sůl
- • strouhanka
- • čerstvá petržel
- • tymián (nebo bazalka, rozmarýn či kopr)
- • 2 velká vejce
- • 1 lžíce mléka
- Zdroj: http://ona.idnes.cz/kapr-trikrat-jinak-a-dalsi-rybi-recepty-d9e-/recepty.aspx?c=A110811_164159_recepty_abr
Postup
1. Omyté porce kapra osušíme, osolíme a necháme odležet.
2. Strouhanku promícháme s nasekanou petrželkou a tymiánem.
3. Vejce prošleháme s trochou soli a mlékem.
4. Porce kapra obalíme v hladké mouce, přebytečnou mouku oklepeme, protáhneme vejci a obalíme ve strouhance.
5. Smažíme ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje dozlatova.
Zdroj: http://ona.idnes.cz/kapr-trikrat-jinak-a-dalsi-rybi-recepty-d9e-/recepty.aspx?c=A110811_164159_recepty_abr