Hana Jorpalidisová
Bulgurový salát s vejci | Wellnessia blog
Zdravá strava před téměř 11 roky z www.hubnuti.org
Ingredience
- 100 g bulguru
- 4 lžičky olivového oleje
- 6 rajčat
- 4 mrkve
- 1 salátová okurka
- 2 barevné papriky
- 4 vejce natvrdo
- BIO hořčice dle chuti
- 12 sušených rajčat bez oleje
- šťáva z citronu
- čerstvá petrželka
Postup
25 minut
Bulgur uvařte doměkka v osolené vodě po dobu asi 15 minut. Přimíchejte nadrobno pokrájenou zeleninu, olivový olej, citronovou šťávu a hořčici. Posypte nakrájenými sušenými rajčaty a poklaďte vajíčky na tvrdo.
Salát se skvěle hodí na oběd. Můžete si ho vzít i v krabičce do práce.
(autorka receptu: Kristýna Kalinová)