Hana Teršová
Filé v alobalu
Dukan před asi 11 roky z www.dukanova-dieta.cz
Ingredience
- 4 větší plátky rybího filé, 120 g bílého jogurtu (max. 1,5% tuku),
- 2 velké cibule,
- 2 lžíce hořčice,
- 1 lžička kari koření,
- šťáva z 1 citronu,
- pepř, sůl
Postup
Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme s jogurtem, kořením kari, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme (naložíme) jogurtovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut. Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s vařenou zeleninou (květák, brokolice, fazolové lusky apod.).