Karol
Tuňákový tatarák s mangem a wasabi
Ryby a seafood před téměř 7 roky
Ingredience
- 200 g tuňáka (očištěný filet), 100 g zralého manga, 20 g šalotky, 10 g kaparů, pažitka kikoman sojová omáčka, wasabi, mořská sůl, pepř z mlýnku, olivový olej
Postup
Tuňáka nakrájíme na malé kostičky, přidáme šalotku, wasabi, sojovku, pažitku a nasekané kapary, ochutíme solí, pepřem a olivovým olejem. Zralé mango nakrájíme na kostičky. Do kuchyňského tvořítka dáme nejdříve vrstvu manga a doplníme tatarákem z tuňáka. Zdobíme celými kapary a wasabi.
Zdroj: http://www.lidovky.cz/dokonaly-tatarak-0ei-/dobra-chut.aspx?c=A130406_104252_dobra-chut_ape