Eva Kneblová
Kokosový cheesecake
Dezerty před asi 9 roky z www.laskominyodmaryny.cz
Ingredience
- Korpus
- 250 g máslových nebo celozrnných sušenek
- 125 g másla
- Kokosový cheesecake
- 350 g ricotty
- 100 g strouhaného kokosu
- 80 g moučkového cukru
- 200 g smetany ke šlehání
- Na ozdobu
- 20 g krupicového cukru
- 5 g vody
- 5 g zelených nesolených pistácií
- zralé mango
Postup
Máslo roztopíme a necháme lehce vychladnout. Mezitím rozemeleme nebo rozdrtíme sušenky, přidáme máslo a promícháme. Směs rozložíme po celé ploše i bocích formy (∅ 23 cm, koláčová, nejlépe s odnímatelným dnem) a rovným dnem skleničky dobře umačkáme ke dnu. Pečeme 10 minut v troubě vyhřáté na 165°C.