Kate Veg & Gluten free
Gnocchi s gorgonzolovým pestem
Gnocchi před více než 9 roky z www.apetitonline.cz
Ingredience
- 100 g domácího gorgonzolového pesta s rukolou (recept)
- 200 ml smetany ke šlehání
- 500 g gnocchi, chlazených (koupíte běžně v supermarketech)
- 400 g mražené brokolice nebo 1 velká čerstvá, rozebraná na růžičky
Postup
1 Troubu předehřejte na 200 °C.
2 Brokolici rozeberte na růžičky a uvařte v páře.
3 Gnocchi vhoďte do vroucí osolené vody a sceďte, jakmile vyplavou na hladinu. Promíchejte je s pestem, brokolicí a smetanou a dejte do zapékací mísy. Vložte do trouby a zapékejte asi 20 minut, až povrch zezlátne a začne po okrajích zapékací misky bublat.