Kate Veg & Gluten free
Celerové lívance s kaší
Placičky, karbanátky před více než 9 roky z www.albert.cz
Ingredience
- 1 menší celer
- 5 vajec + mléko
- 150 g strouhaného eidamu
- sůl s dvanácti bylinkami
- undefined pepř
- 2 lžíce pažitky + bylinky
- undefined olej
- bramborová kaše
- 3 lžíce másla + na kaši
- undefined cherry rajčata
Postup
Syrový celer oloupejte a nastrouhejte najemno, přidejte vejce rozšlehaná se dvěma až třemi lžícemi mléka, zasypejte sýrem, ochuťte bylinkovou solí, pepřem a pažitkou a promíchejte. Lívanečník vymažte olejem a pak v něm čtyři minuty z každé strany smažte celerové lívance. Mezitím podle návodu na obalu udělejte kaši. Podávejte dohromady, na kaši dejte plátky másla a lívance proložte cherry rajčátky a bylinkami.