www.delibety.com
Rychlé hovězí ve woku
Hlavný chod před asi 10 roky z www.albert.cz
Ingredience
- 2 lžičky olivového oleje
- 75 g kešu oříšků
- 2 x 350g rump steak
- 2 stroužky česneku
- 1–2 chilli papričky
- 4 jarní cibulky
- 200 g zelených fazolek
- 60 ml omáčky hoisin
- 125 ml kuřecího vývaru
- přidat všechny položky do seznamu
Postup
Recept vyšel v magazínu říjen 2013.
Polovinu oleje rozpalte ve woku, přidejte oříšky a 1 minutu je opékejte. Pak je vyjměte z pánve, naopak do ní dejte zbytek oleje a opečte na něm maso. Přidejte česnek, papričky i pokrájené cibulky a opékejte dokřupava. Poté do pánve vraťte oříšky, přidejte fazolky, hoisin omáčku i vývar a povařte.
• 250 g, 100 g = 7,16 Kč
• 1 ks