Lenka
Carpaccio z červené řepy
Saláty před asi 11 roky z www.albert.cz
Ingredience
- 2 červené řepy
- 100 g měkkého kozího sýru,
- rukoly
- 1/2–1 lžička hrubozrnné hořčice
- 1 menší lžíce citronové šťávy
- 2 lžíce balzamikového octa
- přidat všechny položky do seznamu
Postup
Recept vyšel v magazínu prosinec 2012.
Řepy dejte do vody a vařte je 45 minut, aby zcela změkly. Vyjměte, nechte zchladnout, oloupejte a velmi ostrým nožem nakrájejte na velmi tenká kolečka. Rozdělte je na talíř, navrch nasypejte kozí sýr a rukolu a zastříkněte dresinkem našlehaným z hořčice, citronové šťávy a balzamika.
• celé • 400 g • 100 g = 6,23 Kč • v…
• 250 g • 100 g = 7,96 Kč