Jakub Cizek
Příběh ze severu
moje testovaci kuch. před více než 11 roky z www.syromil.cz
Ingredience
- Jsem moc rád, že mám možnost být občas u Honzy hostem a přál bych vám podobného přítele. O gastronomických senzacích, které společně se svou slečnou Jitkou vytváří, vás budu dále informovat:). A pokud jste také vášnivými udiči sýrů, pochlubte se s výtvory třeba na mé Facebook stránce, nebo v komentářích zde.
Postup
Protože zajímavější sýry tam na sever pronikají velmi pozvolna, pracuje Honza zatím převážně s Eidamem. I ten ale dokáže dostat na poměrně vysokou úroveň. Nabije ho ořechy a bylinkami, zabalí do křenového listu, poklade na něj pár domácích rajčátek a pozvolna udí v jedné várce spolu se pstroužky. Výsledek nemá chybu a jsem si jistý, že až povolá do zbraně nějaký švýcarský sýr typu Raclette, bude to úplná střela.