Týna Mašle Leopardová
Francouzský toust s prosciuttem a mozzarellou
Pochoutky před více než 10 roky z www.apetitonline.cz
Ingredience
- 2 housky
- 4 plátky prosciutta
- 100 g
- mozzarelly, nakrájené na plátky
- 2 hrsti rukoly
- 20 g másla
- 2 vejce
- 60 ml mléka
- pepř
Postup
Příprava jídla
1 Housky rozpulte, rozdělte do nich plátky prosciutta a mozzarelly a 2 hrsti rukoly. V nepřilnavé pánvi zahřejte na středním plameni máslo.
2 Vejce prošlehejte s mlékem, opepřete a přiklopené housky vaječnou směsí po jedné protáhněte. Opékejte z každé strany 2–3 minuty dozlatova (před obrácením je můžete polít částí zbývajících vajec). Sýr uvnitř by se měl roztékat.