Karol
NOKY S DÝNÍ A ŠALVĚJÍ
Pasta před více než 6 roky z www.smoothcooking.cz
Ingredience
- 350 g bramborových noků
- polévková lžíce másla
- 1 cibule
- hrst šalvěje
- 1/2 dýně hokaido
- parmezán, sůl, pepř
Postup
Nejprve se vrhneme na dýni, to trvá nejdéle. Vydlabeme a nakrájíme dýni na kostičky. Cca 2 cm x 2 cm.
Pokrájíme cibuli na jemno.
A přidáme na plech.
Zakápneme olivovým olejem.
Rozpálíme troubu na 200 stupňů, osolíme, opepříme a dáme celý plech opéct.
Nakonec si uvaříme noky.
Rozpálíme pánev a když je rozpálená tak na ní dáme lžíci másla. Já používám přepuštěné ghíčko.
Na máslo dáme noky a upečenou dýni a lehce prohřejeme.
Podáváme s trochou parmázánu a lístků šalvěje.