Karol
Kalamáry s kořenovou zeleninou a česnekovou francouzskou bagetou
Ryby a seafood před více než 7 roky z www.nataliri.cz
Ingredience
Postup
Infolinka: (po-pá 9:00 - 17:00): +420 601 374 899
Jak to funguje
Aktuální recepty
Ceník
Kuchař roku
Blog
Archiv receptů
Kontakt
Můj účet >
Kalamáry s kořenovou zeleninou a česnekovou francouzskou bagetou
recept v PDF
Upozorni na recept přátele na Facebooku
Lehké středomořské jídlo, po kterém se budete cítit jako na pláži v Sardinii. Česneková bageta jde krásně k mořským plodům, stejně jako na víně dušená kořenová zelenina. Pokud vám nějaké bílé víno po vaření zbyde, neváhejte jej ke kalamárům upíjet.
Tohle chci uvařit
Ingredience:
Kalamáry mražené
Bílé víno
Celer
Česnek
Máslo
Šalotka
Petržel
Tymián
Rajčatové pyré
Mrkev
Bageta
Pošlete mi recept
Alergeny: Celer a výrobky z něj, měkkýši a výrobky z nich, mléko a výrobky z něj, oxid siřičitý a siřičitany
Podívejte se na instrukce:
přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Přihlášení:
Váš email*
Vaše heslo*
Přihlásit se
Registrace
Jméno*
Příjmení*
Telefon*
E-mail*
Souhlasím se všeobecnými podmínkami.
Zaregistrovat se
O nás
O nataliri.cz
Napsali o nás
FAQ
Recepty archiv
Smluvní podmínky
Všeobecné podmínky
Ochrana osobních údajů
Doprava
Ceník
Spojte se s námi
+420 601 374 899
info@nataliri.cz
Facebook
Instagram
Napsali o nás
Natalíři.cz
S námi je každý Šéf. Uvařte něco výjimečného, čím překvapíte nejen sami sebe. Recepty nataliri.cz sestavuje šéfkuchař Patrik Bečvář, Kuchař roku 2013/2014 a ukáže Vám, jak stejně dobrá jídla zvládnete ze skvělých surovin sami doma. Nemusíte se o nic starat, inspirativní recepty spolu s čerstvými a kvalitními surovinami v přesně odměřeném množství Vám doručíme, kam si budete přát. Vy pak jen vaříte a užíváte si své nové zajímavé chutě.
Získejte recepty ZDARMA.
Nové menu mailem každý týden.
Odeslat
Odeslálním formuláře souhlasím se všeobecnými podmínkami.
2016 © Nataliri.cz