Karol
Malinový dort raw
Raw před téměř 8 roky z www.thestoryofacake.sk
Ingredience
- Ingrediencie na tortu s priemerom 18 cm /upravené:
- KORPUS
- 100 g mletých mandlí
- 2 PL rozpustený kokosový tuk
- 80 g pomleté datle
- 1 PL kakao
- NÁPLŇ
- 200 g kešu (deň vopred namočíme do vody, aby zmäkli), po nasiaknutí vodou mali asi 280 g
- 2 PL med
- 4 PL rozpustený kokosový tuk
- 3 PL mandľové maslo
- 280 g malín (ja som použila rozmrazené)
Postup
1. Najprv si pripravíme korpus. V miske vymiešame mleté mandle, datle, rozpustený tuk a kakao a vytvarujeme tuhé cesto. Cesto utlačíme na dno tortovej formy.
2.Pripravíme si náplň. Do mixéra nahádžeme najprv kešu a mixujeme až kým z kešu nemáme hladký krém (čím silnejší mixéer, tým lepšie).
3. Pridáme med, maslo, tuk a nakoniec maliny. Poriadne zmixujeme.
4. Náplň nalejeme na korpus a dáme zachladniť. Najlepšie ak do mrazničky. Tortičku skladujeme v chlade:)