Anna
Avokádový tartar s krevetami
Předkrmy před více než 10 roky z www.albert.cz
Ingredience
- 200 g vyloupaných krevet
- sezamový olej
- sůl
- pepř
- hrst kopru
- 6 avokád
- 1/2 limety
- 3 lžičky balzamikového octa
- 2 lžičky sezamových semínek
- přidat všechny položky do seznamu
Postup
Recept vyšel v magazínu březen 2013.
Krevety zprudka opečte na sezamovém oleji, osolte je a opepřete a nakonec po¬sypte koprem. Obě avokáda oloupejte, rozkrojte, zbavte semen a nakrájejte na kousky. Zakapejte je šťávou z limety, aby nezhnědla, a podle chuti osolte a ope¬přete. Na talířích udělejte avokádová lůžka, zakápněte je balzamikovým octem, posypte sezamovými semínky a navrch dejte kre¬vety. Podávejte vychlazené nebo při pokojové teplotě.
• celé • 400 g • 100 g = 6,23 Kč • v…
• 250 g • 100 g = 7,96 Kč