Anna
Avokádová salsa
Předkrmy před více než 10 roky z www.apetitonline.cz
Ingredience
- 2 lžíce olivového oleje
- šťáva z 1 limety
- 1 malý stroužek česneku, rozdrcený
- 1 malá chilli paprička, zbavená semínek a jemně nakrájená
- sůl a pepř
- 4 zralá, nejlépe soudkovitá rajčata
- 1 červená cibule, tenké plátky
- 2 zralá avokáda
- hrst čerstvého koriandru
Postup
Příprava jídla
Olej a limetovou šťávu prošlehejte s chilli papričkou, česnekem, solí a pepřem. Rajčata nakrájejte na větší kousky a spolu s cibulí smíchejte se zálivkou. Avokáda přepulte, zbavte pecky a dužinu vykrájejte lžičkou. Nasekaný koriandr a avokádo přimíchejte k rajčatové směsi. Podávejte, nejlépe s nachos.